Lyssej med svampe bagt i spidskål opskrifter
Sprødt stegt bacon med ærter og kål
20 min.
Grillet medister med friske ærter og bagte løg
20 min.
Grillet flæsk med grønne asparges og løg
20 min.
Grillede koteletter med friske hindbær og svampe
20 min.
Grillet hakkebøf med rabarber
20 min.
Kalveschnitzel med bagte søde kartofler og løg
1 t, 30 min.
Samosa a la Holm
20 min.
Bruschetta med ristede svampe og parmesan
15 min.
Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing
20 min.
Bagt hokkaido græskar med ribollita og stegte pølser
1 t, 15 min.
Lammesauté i bearnaise - med kål og tomater
15 min.
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Ramensuppe a la Claus Holm
35 min.
Boller i karry med kål og naanbrød
30 min.
Ovnbagt mørbradgryde med krydrede pølser
30 min.
Ovnbagt kalvefrikasse
1 t, 10 min.
Tarteletter med ovnbagt perlehøne
25 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Forret med lakserogn og vagtelæg
10 min.
Bagt risengrød med kirsebær og butterdej
20 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Andesteg med mandel-crust og bagt kål
3 t, 20 min.