Lun borsjtj glas opskrifter
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Claus Holms julesylte med pulled pork
25 min.
Glaseret andebryst med søde kartofler og porrer
25 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.
Tortilla med 4x løg
20 min.
Glaserede skorzonerødder med rød grønkål
15 min.
Rød grønkål med granatæbler og stegte figner
10 min.
Madpandekager med krydrede pølser og tomater
25 min.
Pasta med pesto og bagte peberfrugter
20 min.
Tapas - 4x squash
25 min.
Lun salat med kartofler, stegt pølse og hytteost
30 min.
Tortillas med krydrede kødboller af lam
30 min.
Rester af chili con carne i lune tortillas
30 min.
Fyldte croissanter med skinkesalat
15 min.
Chili sin carne med søde kartofler, bønner og svampe
40 min.
Hurtig chili con carne med skært kød, ris og lune wraps
40 min.
Lun croissant med Grube ost og skinke
20 min.
Panderet med kartofler, selleri og øl
35 min.
Glaserede andehjerter med sprød salat
30 min.
Mexicansk wok
30 min.
Løgsuppe med friske tomater og paprika
30 min.
Grillede frikadeller med grønne asparges og friske krydderurter
45 min.
Spicy kødboller med myntedip
30 min.