Leverpostej til vegetar opskrifter

Salat a la Nicoise
20 min.
Frokostsalat med æg, bønner og broccoli
30 min.
Grøntsagspakker
Nem asparges-suppe
30 min.
Vegetarfrikadeller med edamamebønner og feta
30 min.
Fyldig salat med æg, kartofler og løg
35 min.
Wraps med rucola og avocado
Kartoffelsalat med rød pesto
20 min.
Courgettegratin
40 min.
Krydret tomat-kikærte suppe (Lisbeth Tordendahl)
25 min.
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Tapas - 4x squash
25 min.
Pastagratin med tomat og broccoli
Ruller med grønt og dip
15 min.
Mig og min mad logo
Grillede mexicanske majskolber med avocadodressing
30 min.
Fetasalat
20 min.
Champignon gratineret med pesto og parmesan
15 min.
Salat med grillet ost, aubergine og sprøde brød
30 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Spaghetti med lynstegte grøntsager, basilikum og gorgonzola
30 min.
Æg og tomat med tapenade
Falafelsalat med tahin-dressing, tomat, løg og ristet pitabrød
Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
Hurtige ukrudtspizzaer (Lise Faurschou Hastrup)
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495