Lammeculotte grillede asparges vilde ris opskrifter
Cheesecake med kirsebærsauce
Gulerodsbrud
Pizza med kartofler, asparges og rosmarin
Kyllingebryst med spinat i fad
Spidskålssalat med mormordressing
Hvedekernesalat
10 min.
Pocheret oksefilet med kartoffelpuré og markchampignon
Tofu og græskar bagt i krydret miso (Lisbeth Tordendahl)
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Krydrede oksespyd og grillede grøntsager
Kuglegrillstegt roastbeef med majs, tomatsalsa og kartoffelsalat
1 t, 15 min.
Indiske boller i karry
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Sesampanerede koteletter med bagt broccoli og svampe
Krydrede basmatiris
30 min.
Nektariner og jordbærcreme
Grillede øko ferskner med gedeost og honning
Indisk mørbradbøf med auberginesalsa
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Helstegt svinemørbrad med bacon
30 min.
Kanelbullar
2 t
Kartoffelmos med kylling i karry
Culotte af ungkvæg med hvide asparges og urtegrøn kartoffelærtemos
1 t
Kold grøntsagssuppe med smørstegte rugbrødshumpler
15 min.