Lammeculotte grillede asparges vilde ris opskrifter
Grøn rissalat med let krydret dressing
Kanelglaserede æblespid
15 min.
Kylling med kanel, karry, ærter og koriander
Waldorfsalat
10 min.
Grillede pølser fra Hanegal med frugtig tomatsalat
Traditionel hønsesalat
20 min.
Grillet Veggie-hotter med asparges
15 min.
Grillede pølser med 4 slags dip og pitabrød
20 min.
Fisketatar med citron-mayo og syrlig grønt
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
"Poké bowl" med teriyaki-gris, ris og edamame
Forloren hare med bacon
Små kyllingeboller i karry med ris
40 min.
Hjortemørbrad med kantarelsauce
1 t
Yoghurtmarineret oksekød med Garam Masala
1 t, 30 min.
Pilaf med oksekød
30 min.
Fyldig suppe med ising
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Bønner à la græsk (Lisbeth Tordendahl)
1 t, 5 min.
Risotto med stilton
Grøn pastasalat med tun og æg