Lammeculotte grillede asparges vilde ris opskrifter
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner med salvie og grillede grøntsager
30 min.
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Lammesteak med kartofler og tomatsalsa
40 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce
2 t
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Salad nicoise – Salat med frisk tun, æg og oliven
30 min.
Grillet tun med sommergrønt
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Pure Passion
Risotto med svampe
Chocolate lover's mundslide
Cremet karrysuppe med blomkål
Grillede spidskål