Laks med grøn pesto opskrifter

One pot med butternut og tikka-masala

30 min.

Kylling one pot med rødder og oliven

Grillet flæsk med grønne asparges og løg

20 min.

Smørstegte koteletter med grønne asparges

20 min.

Sprøde fiskefileter med smørstegte asparges

30 min.

Pandestegt laks med sprød kål

30 min.

Claus Holms kokkeskole: Fisk - filetering

Frikadeller a la Holm

30 min.

Wok med stegt flankesteg og friske grøntsager

15 min.

Lynstegt laks med kikærter, kål og soya

15 min.

Lynstegt laks med spinat og spaghetti

15 min.

Stegte ris med æg, bønner og bambusskud

15 min.

Spicy kyllingevinger med cous cous salat

30 min.

Ramensuppe a la Claus Holm

35 min.

Forret med lakserogn og vagtelæg

10 min.

Ovnbagt laks med pandestegte grøntsager

30 min.

Stegt laks med julekrydderier, appelsin og dadler

15 min.

Koldrøget laks med figner og cremet spinat

15 min.

Stegte padroner med parmesan

10 min.

Burger med stegt andebryst

20 min.

Pasta med pesto og bagte peberfrugter

20 min.

Ravioli med bacon og parmesan

20 min.

Pasta af sojabønner med mozzarella og shiitake

15 min.

Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg

45 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Om Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Friskhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Coop Mobil
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495