Kød til buffet opskrifter

Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Hotte bønner med peanuts
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Familiens lasagne.
Røget lakserulle med gedeostcreme serveret med tomater á la greque
30 min.
Fuldkornslasagne. Hertil tomatsalat
Minikødboller med bred pasta og peberfrugtsauce
Æble-agurkesalat, rugkerner og frikadeller
Vaniljesyltede tomater
Salat a la Nicoise
20 min.
Forloren hare med rodfrugter
Grøntsagspakker
Indonesiske frikadeller med tabouleh
45 min.
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Tzatziki med glaskål og gulerod
Glutenfri brownie med sorte bønner og chili
37 min.
Medister
Pastasalat med rester
Salat med grøn pesto, kål og kylling
Kyllingekebab og sprøde grøntsager i rulle
30 min.
Sennepskylling
50 min.
Pastasalat med kylling
30 min.
Salat med sprød kål, ost og koldt kød
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495