Kød til buffet opskrifter
Rød linsesuppe med creme fraiche og basilikum
40 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Fransk kartoffelgratin
20 min.
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
10 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Krydrede butterdejsstænger
15 min.
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Lammekølle med tabouleh og yoghurt-dip
1 t, 20 min.
Langtidsbagt svinenakke med agurkesalat
4 t, 5 min.
Biksemad med spejlæg, syltede rødbeder og engelsk sauce
30 min.
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Hotte bønner med peanuts
Culotte med æble-mynte sambal
Familiens lasagne.
Grillet marineret flanksteak med bagekartofler og tilbehør
Boller i karry
45 min.
Kålkrebinetter
Grøn Forårstærte (Vita Damsø)
1 t
Gullash
Quinoafrikadeller med mango-gulerodssalat
Kokosris med urter
Cordon bleu med comté
Syltede rødløg med sort peber
15 min.