Kyllingefrikasse guleroedder aerter krydderurtesovs nye kartofler opskrifter
Lun kartoffel og rejesalat
15 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Skinkemignon grillet med soja, ingefær og hvidløg
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Orangekoteletter med svampe-sauté
30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Keema
Kransekagekugler med ingefær og lime (14 stk.)
Biksemad med søde kartofler server spejlæg og chili til
Svinekam med ingefær og citrongræs
2 t, 30 min.
Andebryst i grøn karrysauce
30 min.
Karbonader med rabarber-agurksalat og stegte kartofler
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Kåldolmere med hakket oksekød
Økologisk jordskokkesuppe med friteret porre
Økologisk kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause
Økologiske kødboller med salatost, kanel og mynte
Økologisk curry med søde kartofler og kokos
1 t, 40 min.
Økologisk hvid pizza med kartoffel, rosmarin og rødløg
1 t, 30 min.
Økologisk kyllingeragout
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Økologisk stegt kylling med råmarinerede grønne jordbær
Økologisk citrusmarieneret kål med yoghurtbagte rodfrugter