Kyllingebryst og ris opskrifter
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med æbler og timian
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Auberginesushi
Medaljoner asian style
1 t, 30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Medaljon med grøntsager, karrysauce og ris
30 min.
Fajitas
30 min.
Mexicanske svinekoteletter
30 min.
Marinerede nakkekoteletter med orientalsk salat
1 t, 15 min.
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Risotto med svampe
Cremet karrysuppe med blomkål
Cremet kyllingelasagne med Audu Mild og Audu Cremet
1 t, 30 min.
Kyllinge-satayspyd med jordnøddesauce
One pan thai kokos laks i karry
30 min.
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Chili sin carne med mynte og røde ris
45 min.
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Spicy kødboller med ris og lynstegte gulerødder
Risalamande med kirsebærsauce og honningmandler
1 t, 25 min.
Rissalat med kylling, avocado og lynstegte gulerødder
30 min.