Kyllinge salat med penuts og vindruer opskrifter
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Gourministeriet
Vegetar burger med kikærtebøf og urtedressing
30 min.
Gourministeriet
Græsk pita burger
45 min.
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Gourministeriet
Bacon cheeseburger
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Pomelosalat
30 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Rødbeder i lakrids og hyldeblomstsaft
15 min.
Ristet asparges med æg, rødløg og parmesan
12 min.
Holms karbonader
30 min.
Pandestegt perlehøne med squash og avocado
35 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Smørstegt nytårstorsk med tranebær
15 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Karrysuppe med grøntsager og kikærter
20 min.
Salat med aubergine, fennikel og tomat
20 min.