Kylling, karry, kål opskrifter
Rødspætteruller med spinat og grøntsager i rød karrysauce
40 min.
Rødbedesalat med ristede nødder og cremefraiche
25 min.
Salat med chilibagte peberfrugter, mozzarella, oliven og rucola
35 min.
Sprød salat med kylling, rosenkål, krydderurter og gomadressing
20 min.
Tæmpeh i karrysauce med æble-chili-topping
35 min.
Vegansk ”sheet pan shawarma” med grønt og Tæmpeh
40 min.
Empanadas med kylling og varme krydderier
39 min.
Kylling og grønt i fad med sprød kålsalat
1 t, 10 min.
Mexisalat med spicy kylling, bønner og avocado
45 min.
Stegt fisk med krydder- urtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Rødkålssalat med granatæble
Rød karry med aubergine og tomater
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Sprøde snack-ruller med grøntsager
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
"Fiskefilet" af søde kartofler med ingefærmarineret grønt
25 min.
Mini-smørrebrød
45 min.
Majs
5 min.
Dahl med råkost
25 min.
Glaseret kylling med porre og gnavegrønt
1 t