Kylling, chorizo og oliven opskrifter

Fredagsbaren

Steaks med grillet grønt og citron-aioli

25 min.

One pot med spinat, artiskokker og kyllingepølser

20 min.

Kylling-linguine a la Carbonara

20 min.

Græsk salat med feta og oliven

15 min.

One pot med chorizo, fennikel og tomat

25 min.

Oliventapenade

10 min.

Grillet kylling med tomatsalat

1 t, 35 min.

Peberfrugtpesto med mandler

20 min.

Brødsalat med friske tomater

20 min.

Pasta i cremet ostesovs

30 min.

Salat med syrlig kærnemælksdressing

15 min.

Pizza på panden med pulled chicken

30 min.

Hotwings med coleslaw og chips af sød kartoffel

45 min.

Pandestegt blomkål med blå ost og citron

15 min.

Vegetarisk spaghetti i tomatsauce med grøntsager

15 min.

Spidskålswrap med lammefilet, couscous og yoghurt-dressing

20 min.

Kødboller i fløde med friske grøntsager

20 min.

Stegt andebryst med ølmarinerede grøntsager

30 min.

Gnocchi med bacon og friskrevet parmesan

30 min.

Stegt kyllingebryst med ribs og salat

30 min.

Kylling i kokosmælk og grøn karry

40 min.

Kofta med stegte kartofler og dressing

30 min.

Stegt andebryst med brombær

30 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madleksikon
  • Om
  • Nyhedsbrev
  • Gå til coop.dk
  • COOP.DK SHOPPING

  • Stil spørgsmål
  • Nyhedsbrev
  • Vilkår
  • Om Cookies
  • Mobil webshop
  • Kundeservice
  • COOP.DK MAD

  • Sådan handler du på Coop.dk MAD
  • Salgs- og leveringsbetingelser
  • Holdbarhedsgaranti
  • Erhverv
  • Nyheder og presse
  • Kundeservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Partnerfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • OM COOP

  • Ugens tilbudsaviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Aktiv i Coop
  • Forbrugerservice
  • Alle opskrifter A-Å
  • MEGET MERE COOP

  • Sammen om bedre mad
  • Ansvarlighed
  • Coop Bank
  • Samvirke
  • morebox
  • Coop Analyse

© Copyright 2019 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S
Roskildevej 65, 2620 Albertslund
CVR-nr. 26259495