Koteletter med grøntsager i karry og kokosmælk opskrifter
Edamame-tempura med sushiris
Ovnbagt torsk med hollandaise
45 min.
Plankebøffer med kartoffelmos
45 min.
Fisk i fad
Ingefærkylling i fad med wokgrøntsager
45 min.
Pastinakfritter med dip
Pastinakbrød
Squashfrikadeller med spinat
30 min.
Rødbedepizza med rosenkål, kørvel og Vesterhavsost
1 t
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Tarteletter med kylling og asparges
30 min.
Grønkålssalat med æbler
Spicy græskarsuppe med råmarineret fennikel
Boller i karry med hakket kalve- og svinekød
45 min.
Klassiske koteletter i fad
40 min.
Grillede kalvekoteletter med thai coleslaw og sesamristede kartofler
40 min.
»Koteletter i øl« med pastinak og salvie
Hakkebøffer i fad med cremet tomatflødesauce
Bøf med citronmarinade
40 min.
Æblechutney
30 min.
Små kødboller
10 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Wraps med falafler