Stærk thailandsk fiskesuppe
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Skyl risene i koldt vand, og kog dem i hønsebouillonen i 10 min.
  • 2 Skræl galangaroden, og skær galangarod, citrongræs og chili i tynde skiver.
  • 3 Kom galangarod, citrongræs og kaffir-limeblade i en gryde md kokosmælk.
  • 4 Kog ved svag varme i 5 min.
  • 5 Sigt kokosmælken op i gryden med ris og bouillon.
  • 6 Smag suppen til med limesaft, fiskesauce og sukker.
  • 7 Skær mørksejen i tern på 2x2 cm, og kom dem i suppen.
  • 8 Kog endnu 1 min. ved svag varme.
  • 9 Skær tomaterne i tern og forårsløgene i ringe, og hak koriander groft.
  • 10 Kom dem i suppen, og servér straks.
  • {{recipeDoneText}} Stærk thailandsk fiskesuppe

Tip

Tilsæt evt. 1-2 finthakkede chili ekstra, hvis du synes, suppen skal være stærkere. I stedet for mørksej kan du anvende ising, rødspætte, skrubbe, skærising, torsk, lyssej, kuller, kulmule, brosme, rødfisk, havkat eller lange.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier