Svinekød i hjemmelavet rød karry

Rød karry fås i det fleste supermarkeder, men det er da meget sjovere at lave den selv. Så får du din karry som du vil have den. 

Sådan gør du

  • 1

    Karrypasta

    Hak grøntsagerne i mindre stykker og kom dem i en morter sammen med krydderier.
  • 2 Undlad at komme olie i.
  • 3 Knus grøntsagerne til en mos, og kom lidt olie i til sidst.
  • 4 Eller kom alle ingredienser i en blender og blend til mos. Kom al karrypasta og 1 dl kokosmælk i en gryde.
  • 5 Svits rundt. Tilføj kødet og svits det igennem, indtil det skifter farve.
  • 6 Kom resten af kokosmælken heri.
  • 7 Skær aubergine i tern og svits med kødet.
  • 8 Kom nødder i og svits blandingen i 10 minutter.
  • 9 Tilbered risene efter anvisning på emballagen.
  • 10 Kom sukker og limesaft heri og vend rundt.
  • 11 Smag til med salt og peber eller fishsauce.
  • 12 Server med thaibasilikum eller mynte.
  • {{recipeDoneText}} Svinekød i hjemmelavet rød karry

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier