Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Hak løg, knus hvidløg.
  • 2 Halver chilien og fjern kerner og mellemvægge.
  • 3 Hak den fint og skær peberfrugt i tern.
  • 4 Dup kødet tørt med køkkenrulle.
  • 5 Krydr med salt og peber.
  • 6 Lad olien blive varm i en sauterpande eller gryde ved god varme.
  • 7 Kom kødet i, når olien er varm nok og brun det på alle sider.
  • 8 Kom de klargjorte grøntsager i panden og svits dem kort.
  • 9 Hæld tomater ved og læg kanelstangen i.
  • 10 Kog ved svag varme i ca. 45 minutter, til kødet er mørt.
  • 11 Afdryp bønnerne og kom dem i.
  • 12 Tilsæt evt. bouillon, smag til med salt og peber og varm retten igennem.
  • Så er det spisetid! Den slanke chili con carne

Tip

Hakket kød kan bruges i stedet for kød i tern. Andre grøntsager som fx squash, gulerod eller blegselleri kan også bruges. Den hele chili med kerner kan tilsættes, hvis man ønsker retten meget stærk.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier