Kartoffelsalat med spidskål, rucola og blåbær opskrifter
Taco asianstyle med oksekød og avokadomos
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Dild-ærtedeller og spidskål-fennikel-salat
45 min.
Mættende bønnesalat med kylling og aubergine
Spicy coleslaw
Skinke Flanksteak og coleslaw i baguette
45 min.
Marinerede grillstegte bovsteaks
45 min.
Krydrede frikadeller med rødbedesalat
35 min.
Islagkage
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Spidskål med bacon og ærter
Wok med kylling og kål
Poke bowl med kylling, kål og chilimayo
20 min.
Kylling i kålwok
Laks med spidskålssalat, perlespelt og pesto
35 min.
Rødgrød med forskellige bær, rabarber og ribs
Kalvemørbrad med hasselnødder og æbler i flødesauce
Mascarpone med blåbær og ahornsirup
Mørbradbøffer m/lynstegt spidskål og bøgehatte
30 min.
Fiskefrikadeller med spidskål og nye kartofler kogt med dild
20 min.
Tykmælks panna cotta med havregrynskager
45 min.
Roulade af svinekæber og hummer, spidskålstærte
3 min.
Pocheret svinemøbrad - østers - malt - hasselnød
2 t, 30 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.