Kartoffelpizza pesto blå ost rosmarin opskrifter
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Brunch med blåbærtrifli, avocado og muffins
45 min.
Blommechutney
Æble-pærechutney
Bagels med røget svinemørbrad
Kalvekød på spid
Forårsbrunch 2.0
Hurtig pot au feu med lammemørbrad
25 min.
Smørstegt medister med rødkål og mandarinsalat
45 min.
Pandestegt lammeculotte med beder og små kartofler
30 min.
Bruscetta med salat, lufttørret skinke, ost og oliven
10 min.
Blomkål, radiser, purløg og høvlet ost
10 min.
Grilled cheese sandwich
15 min.
Grillet marineret kyllingeinderfilet på spyd
30 min.
Grillede kammuslinger med ingefærmarineret melon
25 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Kornotto med gulerødder og grønkål.
Ostemad og mangosmoothie
Smagfuld thaiinspireret kyllingeret
30 min.
Øko blå Kornblomst med blomme-løgchutney
Økologisk gedeost med spearmint-olie
Økologisk kartoffelpizza med pesto, blå ost og rosmarin
Krydrede økologiske oksekødsspyd med yoghurtsause