Kapers og tun opskrifter
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Hvide asparges i fløde- og sennepssauce
30 min.
Stegt flæsk med porrer og knoldselleri
15 min.
Stegt torsk med rodfrugter, hollandaise og kapers
15 min.
Bondesuppe af Claus Holm
30 min.
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Stegt tomatsalat med aubergine
20 min.
Efterårs and med hvidkål i soya
30 min.
Frikadeller med kartofler i kærnemælksdressing
30 min.
Dampet multe med frisk pasta og grønt
30 min.
Små tortillas med nye kartofler
30 min.
Stegte tomater med mozzarella og basilikum
10 min.
Skinkeschnitzel i tomatsovs med pasta
30 min.
Bagte æg med laks og sprødt brød
25 min.
Æggewrap med tunsalat og skyr
20 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Lammeculotte i gryde
45 min.
Sprød butterdej med gedeost
45 min.
Nemme bagte kartofler med fyld
1 t, 15 min.
Bagte kartofler med fyld
1 t, 15 min.
Claus Holms Salade Nicoise
30 min.
Blomkålssalat med friskrevet parmesan
20 min.
Koteletter med små bagte kartofler og creme fraiche dressing
30 min.
Små oksedeller med rødbedetzatziki
30 min.