Kapers og tun opskrifter
Tun i wok
Økologisk æggesalat
Svinemørbrad med cremet svampesovs
30 min.
Sushi med tunfisk og purløg
45 min.
Sauté-skiver med rødbedesalat og saltbagte kartofler
1 t
Grillet hornfisk med persille og kaperssky
Hønsesalat med asparges og valnødder
1 t, 30 min.
Hakkebøffer med urter, rå rødbedesalat og peberrodssmør
Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges
Hvidvinsfondue med fisk og skaldyr
Toscansk brødsalat med melon og grillet bøf
30 min.
Glutenfri burger
Krydret pasta med oliven, kapers og ansjoser
15 min.
Tuntærte med squash og karry
Canneloni med tomat og kaperssauce
Grillede sauté-skiver med kartofler og peberfrugtsalat
30 min.
Grillstegte sauté-skiver med salat af peberfrugt og frisk koriander
30 min.
Rugbrødssandwich med grøn tunsalat
15 min.
Røget fisk med kærnemælksdressing
Majsblinis med rørt tun krydderurter og lakserogn
30 min.
Tun og råkost i farver
Oksemørbrad med selleritårne, råstegte kartofler og urtecreme
1 t, 15 min.
Tykstegsfilet med grønkålspesto og græskarpure
Aioli til tun og kartoffelfad
30 min.