Kalv og opskrifter
Kalvefrikasse
Kalvespyd med sesamdressing (goma) og ærtesalat
Kalvefrikassé
1 t, 30 min.
Kalvegryde med chili, kartofler, ærter og asparges
30 min.
Kalvehakkebøffer med grøn biksemad
Forloren hare
40 min.
Spaghetti med kalv i hvidvin, tomat og karljohansvampe
1 t, 30 min.
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Tacos med Dansk Kalv ribeye
30 min.
Poke Bowl med Dansk Kalv wienerschnitzel
30 min.
Pizza med minikødboller
»Bahn Mi« vietnamesisk sandwich med krydret kød, pickled gulerod og friske urter
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Kødboller i tomatsauce med pasta penne
1 t
Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
50 min.
Forloren hare med kartofler, rødbeder og broccoli
50 min.
Farsbrød med hasselbackkartofler, tzatziki og bagte tomater
Kalvemedaljoner med parmesankrydret kartoffelmos
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Millionbøf med lidt ekstra grønt
Kalv med grøntsager i peberrodssovs
25 min.