Benløse fugle

Sådan gør du

  • 1 Bank kødskiverne let og drys med salt og peber.
  • 2 Skær baconen i strimler.
  • 3 Læg baconstrimler på kødskiverne og rul dem sammen. Luk med kødnåle.
  • 4 Brun fuglene i en gryde i smørret.
  • 5 Tilsæt bouillon eller vand samt laurbærblad og læg låg på.
  • 6 Lad fuglene snurre møre på 0,5-0,75 time.
  • 7 Tag dem op.
  • 8 Rør mel og fløde sammen og jævn skyen.
  • 9 Kog den igennem og smag til med salt og peber.
  • 10 Kartoffelmos og agurkesalt er klassisk tilbehør.
  • {{recipeDoneText}} Benløse fugle

Tip

  1. Skært oksekød kan bruges i stedet for.

  2. Stegetiden er ca. 15 min. længere.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier