Julefrokost opskrifter
Saftige stykker steg med pandestegt rødkål og mandler
15 min.
Frikadeller med julekrydderier
40 min.
Hjemmelavet rullepølse med smag af jul
2 min.
Æbleflæsk med friske æblestykker
30 min.
Sildemad med stegt æg
10 min.
Rødkål med soltørrede tranebær og friske blåbær
30 min.
Stegte fiskefileter med remoulade med fennikel
15 min.
Risengrød med kanelsukker, kandiserede violer og smør
45 min.
Risalamande
1 t
Leverpostej med bacon og champignon
20 min.
Julekage med gulerod
1 t
Brunede kartofler
30 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Champagnecocktail med brombær-timian-sirup
15 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Krydderibrød med whisky-maskmel
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.
"Fiskefilet" af søde kartofler med ingefærmarineret grønt
25 min.
Sliders med rødbedebøf og spicy agurkecreme
25 min.
Mini-smørrebrød
45 min.