Julefrokost opskrifter
Risalamande
4 t
Flødestuvet spinat
4 t
Mørbradbøffer med sveskekompot
30 min.
Sildemad
10 min.
Tarteletter med svampe, asparges og jordskokker
Grønkålssalat med appelsin, granatæble, blåbær og pekannødder
20 min.
Eggs Benediet
25 min.
Gin og tonic med blåbær og timian
10 min.
Dark and spicy
5 min.
Sprød salat med grønkål, granatæble og nødder
30 min.
Andesteg med sauce
2 t, 40 min.
Sild med havtorn
30 min.
Varmrøget laksesalat
15 min.
Sennepssild
15 min.
Rødbedesild
15 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Syltet rødkål
45 min.
Plantebaseret julesteg med nødder og svampe
1 t, 5 min.
Klassisk risalamande med kirsebærsauce
1 t, 25 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Brunede kartofler
30 min.
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Champagnecocktail med brombær-timian-sirup
15 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.