Julefrokost opskrifter
Sildemad med stegt æg
10 min.
Æbleflæsk med friske æblestykker
30 min.
Hjemmelavet rullepølse med smag af jul
2 min.
Frikadeller med julekrydderier
40 min.
Gammeldags leverpostej
15 min.
Risalamandeparfait på pind med kirsebærglace
5 t, 45 min.
Gourministeriet
Sild med havtorn
30 min.
Citrus-salat med sprødt grønt og krydderurter
15 min.
Syltet rødkål
45 min.
Plantebaseret julesteg med nødder og svampe
1 t, 5 min.
Klassisk risalamande med kirsebærsauce
1 t, 25 min.
Krydret risengrød med appelsinsukker og rørt vaniljesmør
Varm chokolade med et friskt kick
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Leverpostej a la farmor
Kransekage-macarons med chokoladecreme
30 min.
Rødkål med tranebær, timian og æble
35 min.
Brunede kartofler
30 min.
Champagnecocktail med brombær-timian-sirup
15 min.
Ginger-dream med GinISH og æble-solbær-cocktail med RumISH
10 min.
Risalamande med kirsebærsauce
35 min.
Andesteg med fyld af løg, appelsin, chili og dadler
3 t, 20 min.
Sprød spidskålssalat med dadler og granatæble
20 min.
Plantesteg med bagt hokkaido og rødbedesauce
55 min.