Julefrokosten: 3 x julesild

Sådan gør du

  • 1

    Karrysild:

    Lad sildene dryppe godt af og skær dem i mindre stykker.
  • 2 Bland mayonnaise, fromage frais, karry, tørret chili og peber.
  • 3 Smag dressingen til med marinaden.
  • 4 Læg sildene i en skål –hæld dressingen over og bland det hele forsigtigt sammen med champignon og druer.
  • 5

    Stegte sild med lime:

    Skyl sildefileterne og vend dem i rugmel.
  • 6 Steg dem i smørret og drys med salt og peber.
  • 7

    Lage:

    Kog alle ingredienserne op og køl af.
  • 8 Hæld den over de afkølede stegte sild.
  • 9 Pynt med løg.
  • 10 Lad gerne sildene trække til næste dag.
  • 11

    Jule(hjerte)sild:

    Bring porter og julebryg i kog og tilsæt brun farin.
  • 12 Smag evt. til med lidt balsamico.
  • 13 Kog lagen op med stjerne-anis, hele kardemommekapsler, nelliker og kanelstænger, tag den af blusset og lad den trække, til den er kold.
  • 14 Sigt lagen, tilsæt sildefileterne og mandelsplitterne.
  • 15 Lad sildene trække i min. 24 timer.
  • {{recipeDoneText}} Julefrokosten: 3 x julesild

Opskriften er udviklet af