Indisk tandoori mørbrad opskrifter
Buddha bowl med sorte tandoori bønner
30 min.
Tandoori-laks med pak choy, mango raita og quinoa
35 min.
Chili sin carne med mynte og røde ris
45 min.
Indisk linsesuppe med stegt aubergine og squash
Naanbrød med nigellafrø
1 t, 20 min.
Naanbrød med koriander
1 t, 20 min.
Naanbrød med hvidløg
1 t, 20 min.
Lammerest i pitabrød, snackpeber, rødløg, persille og fetadressing
Dhal med fladbrød
2 t
Dahl med naanbrød
1 t, 15 min.
Poke bowl med and, grøn chili og mango
20 min.
Garam masala-kylling med tomat og løg
1 t, 15 min.
Oksefrikadeller med brombær-chutney
Papadum med lammemørbrad, fennikel og dressing
15 min.
Lammerullesteg med blommer, mango chutney og frisk mynte
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Pandestegt mørbrad i strimler med gule ris og grøntsager
15 min.
Gulerodssuppe med ingefær, speltkerner og flute
45 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.