Hvidløgspresser i olie opskrifter
Claus Holms kokkeskole: Sådan gør du panden ren
Møre bøffer med sprødt grønt
30 min.
Smørstegte koteletter med grønne asparges
20 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Lammesteg med søde kartofler og passionsfrugt
15 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Wok med pandestegt lam, kålblanding og cous cous
20 min.
Lammeculotte med kikærter, soltørrede tomater og hummus
30 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Pastaret med oksemedaljoner og stærk tomatsauce
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Luksus mørbradgryde i mørk øl
30 min.
Tournedos med hjemmelavet brun sovs
30 min.
Glaseret svinekam med stegte kartofler og rødbeder
2 t
Koteletter i tomat med couscous
30 min.
Vintersalat med stegte løg og kikærter
15 min.
Fladbrød med ristet blomkål og chilisauce
1 t
Pølsehorn ala Claus Holm
20 min.
Kalvekoteletter med stegt græskar
25 min.
Julerisotto med øl og æblemost
30 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Andelår med kartofler og hvidkålssalat
30 min.