Hvidkål kartofler ingefær opskrifter
Ølstegt svineskank
3 t
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Brændende kærlighed - børnevenlig fremgangsmåde
30 min.
Brændende kærlighed med rødbeder
30 min.
Fiskefrikadeller med løgkompot
Nøddepostej (Karina Schramm)
1 t, 30 min.
Løgsalat med tomat og blåbær
Asiatiske kødboller vendt i sticky sauce med ris og forårsløg
1 t
Cremet bønnesuppe (Kirsten Skaarup)
25 min.
Ovnstegt kylling, stikkelsbær og nye løg
Stegt fladfisk med nye kartofler i urtesmør
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Janssons fristelser
1 t, 15 min.
Brændende kærlighed
30 min.
Brændende Kærlighed
30 min.
Hjerter i flødesovs
1 t, 30 min.
Farsbrød med bagte løg og kartofler
1 t, 15 min.
Daube på svinebov
Gylden suppe med ingefær (Lisbeth Tordendahl)
40 min.
Oksehaler
3 t
Rosmarinstegt nakkefilet
1 t, 30 min.
Rillettes af svinekæber, kartofler og savoykål med tomatchutney
Kåldolmere - hvidkålsrouletter
1 t
Frikadeller med stuvet spinat
30 min.