Hjemmelavede ”ostepops” opskrifter
Cæsarsalat med kalvetern
30 min.
Koldhævet kartoffelpizza med frisk rosmarin og trøffelolie
Blodappelsin marmelade
1 t
Moules frites
40 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing
Æble-kanelbrød
Bacon cheeseburger
30 min.
Træstammer
Flødeboller med havtorn, citron og lakrids
Blinis med caviar
30 min.
Rosmarinknækbrød til ost
Æbleis med kanelknas
Sprøde chili cheese tops
20 min.
Hjemmelavet granola
30 min.
Dhal med fladbrød
2 t
Personlige flasker med hyldeblomstsaft
Påskeæg med rom og rosin
2 t
Ristede løg
30 min.
Klimaglad pita med falafel og ærtedip
1 t
Chokolademuffins med nøddecreme-frosting
45 min.
Fastelavnsboller med vaniljecreme
4 t
Fiskefrikadeller med hjemmerørt skyr-remoulade
30 min.
Klar suppe med hurtige kødboller, kikærter og grønkål
30 min.
Meyers æbleskiver