Brunkager
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 54 g.
  • Fedt 44 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 44 %
  • 1

    Beskrivelse

    Rør potaske ud i vand. 

  • 2

    Kom smør, olie, mælk, farin og sirup i en gryde. Ingredienserne skal blot smelte sammen, så det handler om svag varme. 

  • 3

    Rør potasken i den lune masse. 

  • 4

    Kom alle krydderierne i, mandelsplitter, sukat, hvedemel og natron.

  • 5

    Rør til en god dej, der formes til en kugle, der lægges på køl i en time. Del dejen i 4 dele. Rul pølser, som trykkes let til en slags brød. Læg disse i køleskabet i et døgn. 

  • 6

    Tag nu eet brød ud af gangen og skær fine skiver, der lægges på bageplade med bagepapir og bages gyldne i 7-8 minutter ved 200 grader.

  • Så er det spisetid! Brunkager

Opskriften er udviklet af