Hakket oksefars med 20 procent grøntsager opskrifter
Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Kokoskage med bær
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Grøn grød med havregryn
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Muslinger i kokossauce
Wok på grill
Indbagt brød med fetafyld
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Nektariner og jordbærcreme
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Paprikagryde
45 min.
Daube på svinebov
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel