Hakket oksefars med 20 procent grøntsager opskrifter

Gammeldags forloren hare med kartoffelmos, grønne bønner, sauce og ribsgelé
50 min.
Kokoskage med bær
Græsk farsbrød med tzatziki og ovnstegte kartofler
1 t
Grøn grød med havregryn
Lynstegte skinkestrimler og grøntsager
45 min.
Økologisk wok med kylling, grønt, nudler og peanutssauce
Mig og min mad logo
Asiatisk nudelsalat
25 min.
Millionbøf med kokos og sprødt grønt
Muslinger i kokossauce
Wok på grill
Indbagt brød med fetafyld
Mig og min mad logo
Grillet andebryst med hokkaidomos og syltede rødløg
50 min.
Hønsekødssuppe
2 t, 30 min.
Nektariner og jordbærcreme
Koteletter med kartoffel-sellerifrikassé
Nakkekoteletter med pande-broccoli
30 min.
Mexicansk lasagne med tortillapandekager
Paprikagryde
45 min.
Daube på svinebov
Gammeldags gule ærter
2 t, 30 min.
Nakkefilet i japansk karry med løse ris
45 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Marineret nakkefilet med sommergrønt
1 t, 30 min.
Grisen fra Marrakech med kikærter og fennikel
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495