Hakket oksefars med 20 procent grøntsager opskrifter
Vaniljeis med mørk chokolade og letsaltet æblekaramelsauce til 10 personer
Dampede muslinger med persillefløde og hvidløgscroutoner
20 min.
Claus Holms lasagne med jordskokker, gulerødder og peberfrugt
Råkostsalat
Marokkansk gulerodssuppe med grøntsagstopping
25 min.
Hvedekernesalat
10 min.
Hot chilisuppe
40 min.
Gullash-suppe
30 min.
Aubergine med svinekød
20 min.
Grønne asparges med æg, salat, krydderurter og pesto
20 min.
Græsk spinat-og fetatærte
45 min.
Grillet kylling med tomat og kokossauce
1 t
Gratineret farsfad med tomater
1 t
Fyldte, krydrede peberfrugter
15 min.
Fyldte courgetter
45 min.
Frittata med mozzarellaost
20 min.
Forårsruller med rejer
45 min.
Fisk bagt med tomat og kartofler
1 t
Falafler med tomater
30 min.
Cremet mandelsuppe
35 min.
Couscous med oksebov
2 t
Cevapcici serveret med bønnesalat vendt i salsa verte
1 t
Cannellinisuppe med kødboller og kål
40 min.
Øl-marinerede hakkebøffer
20 min.