Græsk kylling kold sauce små kartofler opskrifter
And med mandelrisotto og brombær
Salat med plukket and
30 min.
Stegt andebryst
35 min.
Fransk æblekage
40 min.
Klatkager med skovbærkompot
Frikadeller med spidskål og sauce
30 min.
Varm rødbedesalat med linser og stegt laks
Ovnbagt skibberlabskovs
2 t, 15 min.
Svinekæber braiseret i stout øl med rosmarin og mandler
40 min.
Grillede koteletter med perlespeltsalat
35 min.
Svinekoteletter m/sursød rosinsauce
15 min.
Svinekotelet med chilisauce
Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Frilandsgris med bagt squash, artiskok og kartofler
25 min.
Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet
45 min.
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner med salat af æble, spidskål og nødder
30 min.
Medaljoner med blomkålssalat
1 t
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Grisen som elskede Mao
1 t, 30 min.
Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler
30 min.
Medaljoner med ratatouille
45 min.
Medaljoner på jordskokker, abrikoser og østershatte med mild sennepssauce
30 min.