Grove små opskrifter
Salat med broccoli, bønner, nødder og dressing
Nye kartofler og rødspætter med grov remoulade
Ris med melon og karrysmør
Hvidkålssuppe med tomat
30 min.
Spareribs og grillede kartofler med sennepsdressing
30 min.
Cassoulet af havkat og jomfruhummer
Pita med falafel og ærtedip
1 t
Kalvefrikassé
1 t, 30 min.
Grov medister med råkost
30 min.
Pasta med ærtecreme, stegte tomater og basilikum
25 min.
Tarteletter med kylling, asparges, ærter, basilikum og sennepsfløde
Frikadeller med stuvede grøntsager
45 min.
Forårets skinkegryde
30 min.
Medaljoner med dildpesto
30 min.
Svinefilet med karamelliseret endivie, rosmarin dauphines og æblesky
Sprød hjemmebagt mysli
Torsk, jordskokker og æble i pakker
Peach melba dessert
Flødeboller – Klassiske, med vaniljeskum og mørk chokolade
Flødeboller - Mocca, med kaffe og hasselnødder
Morten Heibergs påskekage
Trekornsflutes
1 t, 30 min.
Franske makroner med valnødder og nougatcreme
Pistaciemacarons med citron