Gris når det er bedst opskrifter
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingebryst i ovn med squash
30 min.
Sushi med teriyakikylling og avocado
Kashmir kylling
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Lakridsis med flødeboller
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Cremet kartoffelsuppe toppet med sprøde grøntsager
45 min.
Stegt culotte med forårs grøntsager og saltbagte kartofler
1 t, 15 min.
Marinerede revelsben med sød kartoffel og appelsin
45 min.
Økologiske hotdogs med syltede løg, ramsløgsmayo & søde fritter
1 t, 25 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Oldemors frikadeller med kartoffelsalat
50 min.
Gule ærter med nakke, bacon og pølser af gris
2 t, 30 min.
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Klassisk Coq au vin
1 t, 15 min.
Økologiske syltede kardemomme-figner med hytteost
Pandestegte rodfrugter med julekrydderier
20 min.
Filet Royal med grov tunsauce
1 t
Sauté-skiver fra Peking
30 min.
Stegt kalkunbryst
Veggi juleret
35 min.
En tur med grisen i Beijing
45 min.