Gris når det er bedst opskrifter
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Claus Holms kokkeskole: Sådan sliber du dine knive
Agurksalat a la Holm
2 t
Pølseret med bacon i tomat/barbecue sauce
30 min.
Gullasch med kartoffelmos a la Holm
45 min.
Bagt kartoffelmos med kødsovs og spejlæg i ovn
30 min.
Braiseret lam med karry, salatløg og friske koriander
30 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Sesamstegt kyllingefilet med sprød grønkålssalat
15 min.
Svinekæber med rødkål og æbler
25 min.
Claus Holms julesylte med pulled pork
25 min.
Pulled pork med fladbrød og grillet kål
25 min.
Frikadeller med havregryn og dadler
50 min.
Æbleflæsk med tranebær og mandler
25 min.
Claus Holms flæskestegssandwich
20 min.
Poppelgris med porrer bagt i butterdej
20 min.
Frikadeller med små kartofler og råsyltet kål
50 min.
Boller i karry med grøntsager og kokos
1 t
Pulled pork med tyttebær og ovnbagte løg
45 min.
Ovnstegt Bornholmer gris med rødkål
30 min.
Grillet koldrøget laks med sprøde grøntsager
30 min.
Frugtsalat med frisk yoghurtdressing
30 min.
Pasta med kødboller i tomatsovs
30 min.
Pasta i cremet ostesovs
30 min.