Jordbærsuppe med mynteæg

Dejlig kold sommersuppe med jordbær – let parfumeret med svejsisk mynte – den bedste af alle mynterne.

Sådan gør du

  • 1 Skyld og nip blomsten af jordbærrene.
  • 2 Halver dem og kom dem i en gryde med resten af ingredienserne til suppen.
  • 3 Kog suppen ved svag varme i ca. 5 min.
  • 4 Blend suppen og stil den i køleskab et par timer til den er helt kold.
  • 5 Tilsæt evt. mere flormelis, hvis jordbærsuppen skal være sødere.
  • 6 Vend forsigtigt yoghurt med finthakket mynte, flormelis og pistaciekerner.
  • 7

    Anretning

    Anret den kolde jordbærsuppe i 4 små skåle eller glas.
  • 8 Pynt med et lille mynteæg, et lille blad mynte og lidt hakket pistaciekerner.
  • 9 Erstat evt. vandet med kraftig appelsinjuice hvis appelsinkoncentrat ikke kan skaffes.
  • {{recipeDoneText}} Jordbærsuppe med mynteæg

Opskriften er udviklet af