Græsk festmad opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Ramensuppe med kylling, nudler og grøntsager
45 min.
Vanillemarinerede rejer med mango
3 t
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Ovnbagt chateaubriand med æble, hvidløg og friske krydderurter
45 min.
Suppe med asier, estragon og chorizo
15 min.
Kylling i hyldeblomst med grønt og kartofler
30 min.
Hurtig vegetarret med linser og bok choy
Pandestegte fiskefrikadeller med søde kartofler og frisk yoghurtdressing
30 min.
Rest af boller i karry på græsk madbrød med avocado
20 min.
Hvidvinsdampet jomfruhummer
30 min.
Grillet svinekotelet med grøntsager og sennepsdressing
30 min.
Pandestegte pølser med hvidkålstzatziki
20 min.
Græsk salat med feta og oliven
15 min.
Græsk salat med feta og oliven
15 min.
Gullash på panden med rødbede og mørk øl
20 min.
Pandestegt entrecote og flødestuvet rød spidskål
15 min.
Nytårshovedret
30 min.
Nytårsforret
30 min.
Nytårsrejer i sesam soya og avocado
10 min.
Julesovs
3 t
Røget ørred med røræg og purløg
15 min.
Grillpølser og melonsalat med blåbær og spinat
25 min.