Græsk festmad opskrifter
Risotto med muslinger til 10 personer
Nøddefrikadeller med cognac og krydderurter
30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Flæskesteg af svinekam med solbærglaserede majroer og kompot af æbler og selleri
1 t, 30 min.
Vegetarisk wokret med vandmelonskal
Hjemmelavet ravigotte
Pariserbøf med peberrodscreme og råsyltede rødbeder
Pandekager med æblekompot og mandler
30 min.
Juleanden i grillen
Klassisk and
Dahl med råkost
25 min.
Rispapirsruller med spicy kylling og spirer
Sprød kyllingesalat med skorzonerrødder
Sød mos med dildsalat og mojo
Bagt laks med ingefær og mandelpesto
Kartoffelsalat med karrydressing, dild, radiser og nye ærter
10 min.
Maskeret blomkål
Ovnstegt lam med syltede rødløg og mynte
Ærtedip på knækbrød
Indisk Suppe & Blomkåls Samosas (Vita Damsø)
50 min.
Kartofler med rygeost
Filet, bacon og hjemmelavet pølse af gris med gule ærter og vintertrøffel
Sommerens salat
15 min.
Tigerrejer i gelé