Gourmet opskrifter
Kalvetatar med urter
Sommersalat med hytteost og grillede lammekoteletter
Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk
Andeburger med briochebolle og æblekompot
20 min.
Brioche hotdogs med medister
25 min.
Rib-eye med estragoncreme
Spiresalat med stegt tofu
Salat med hvedekerner og jomfruhummer
Grillet tun eller sildehaj
30 min.
Courgettestegt slethvar med tranebærpuré
Citronfromage med citronskal og hakkede pistacienødder
3 t
Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt
Grillet ørred med italiensk kartoffelsalat
1 t
Åben majspandekage med avokado og myntecreme
Klassisk rejecocktail
Rørt tatar af oksemørbrad på rucola
15 min.
Paneret torsk med julesalat
20 min.
Blomkålspizza med hytteost og okse
Luksus: mørbradgryde
30 min.
Pulled pork med sensommergrøntsager
Rørt oksetatar
Paté
15 min.
Kørvelpandekager med fiskefars og rejer
1 t
Carpaccio med skrabet peberrod