Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk

Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader.
  • 2 Skær rødfiskefileten i 8 stykker.
  • 3 Skyl muslingerne i flere hold koldt vand, og smid de muslinger ud, som ikke lukker sig, når man banker dem ned i bordet.
  • 4 Skær løg, tomater og peberfrugter i tynde skiver, og hak hvidløgene fint.
  • 5 Læg fisk, muslinger, jomfruhummerhaler og grøntsager mellem hinanden i et mellemstort ildfast fad.
  • 6 Varm kokosmælken op i en gryde. Sluk for blusset, og tilsæt limesaft, hvidløg, salt og peber.
  • 7 Hæld den varme kokosmælk over fisken, og stil fadet i ovnen 25-30 min.
  • 8

    Æblevinaigrette

    Skær chili og æbler i bittesmå tern. Skær forårsløgene i skiver. Hak korianderen.
  • 9 Bland æble, chili, forårsløg og koriander med limesaft, olivenolie, salt og peber.
  • 10 Servér fiskeretten med kogte ris og æblevinaigretten i en skål ved siden af til at hælde over hver portion efter sma
  • {{recipeDoneText}} Rødfisk og skaldyr bagt i kokosmælk

Tip

I stedet for rødfisk kan du anvende havtaske, havtaskekæber, havkat eller multe.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier