Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt

De stegte andebryster serveres med cremet risotto, og det hele drysses med frisk myntesalt.

Sådan gør du

  • 1 Krydr andebryster med salt og peber og steg på skindsiden i 15 minutter.  
  • 2  Vend og steg færdig i cirka 5 minutter.  
  • 3 Hak løg og svits i smør i en gryde. Kom vin herpå, og lad det simre tørt.  
  • 4 Riv blomkålen på et rivejern eller i en foodprocessor. Kom det i gryden, og svits det rundt. Lad osten smelte heri og smag til med salt og peber.  
  • 5 Kom salt og mynte i en morter, og knus alt fint.  
  • 6 Server andebryst i skiver med blomkålsrisotto og salat. Drys myntesalt over ved servering.  
  • {{recipeDoneText}} Andebryst med blomkålsrisotto og myntesalt

Opskriften er udviklet af