Rib-eye med estragoncreme

Rib-eye med estragoncreme

En hurtig og nem bøf bearnaise, som snildt kan laves på en ganske almindelig hverdag. I stedet for en klassisk bearnaise laver vi en kold creme, som smelter på det varme kød. 

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Tag kødet ud 20 min. inden stegning, drys med salt, og gnid med overskårne hvidløgsfed. Gem hvidløgsfeddene. Lad kødet trække.  
  • 2 Varm olie på en pande over høj varme, brun kødet 1-2 minutter på hver side. Kom smør, hvidløgsfed og timiankviste på panden. Steg bøfferne yderligere 2-3 min. på hver side.   
  • 3 Læg kødet utildækket på et skærebræt, rør ingredienserne til estragoncremen sammen.  
  • 4 Skær bøfferne i skiver, drys med lidt salt og server  dem med svampe, estragoncreme og frisk estragon.  
  • {{recipeDoneText}} Rib-eye med estragoncreme

Tip

Server evt. med ovnstegte kartofler i tern

Opskriften er udviklet af