Fuld af smag og med en blød konsistens - traditionelt serveres den med fritter til, men ristet grovbrød eller en sprød salat med olie/eddike-dressing fungerer også virkelig godt.

Sådan gør du

  • 1 Skær oksekødet i skiver, dernæst i strimler og hak det til sidst fint (smag gerne på det, for at tjekke konsistensen).
  • 2 Vend resten af ingredienserne i kødet. Smag til med salt, peber og de andre ingredienser. Det er vigtigt at bruge tid på tilsmagningen, da tataren ellers nemt bliver lidt flad og kedelig.
  • 3 Lad tataren trække 5-10 minutter inden servering. Pynt med cornishoner, løgringe, friske urter, sprøde chips og server.
  • 4 Servering: Cornichoner, små løgringe, frisk estragon, kartoffelchips eller pomfritter og evt. en æggeblomme.
  • {{recipeDoneText}} Rørt oksetatar

Tip

Prøv at servere kapers fritterede i olie til tataren sammen med en frisk, sprød salat.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier