Gedeost som tapas opskrifter
Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager
1 t
Jordbærsyltetøj med appelsin
Marinader
5 min.
Luksus-nachos med pulled pork
Grøntsager med jordskokke-guacamoledip
Kold pasta med kærnemælksdressing, skaldyr og urter
Wrap med rejer, avocado og ananassalsa
15 min.
Labneh
Rødvins-, Trøffel- og Safransmør
Sprød salat med vindruer, slikærter og avocadodressing
Blodappelsin marmelade
1 t
Salat med Thise rav ost
25 min.
Cremet spidskålssalat med pærer og bær
Grillede spidskål
Cashewdressing med grillede hvidløg
Blomkålssalat med ærter og avocado
20 min.
Krydderolie med friske krydderurter og bagt hvidløg
30 min.
Krydderolie med balsamico og parmesan
5 min.
Polenta fritter
Knækbrød med havregrød
50 min.
Pull apart brød med tomat og hvidløg
Grøn salat med friske figner, serrano og mozzarella
Persille gremolata
10 min.
Tabbouleh med granatæblekerner og yoghurtdressing