Gamle danske retter opskrifter

Kyllingelår med kokos og bønner
35 min.
Spinat fyldte flade brød serveret med puré af flækærter
Rødgrød med fløde
Ølmarineret torsk
Små brød med estragoncreme, bresaola og appelsinkogte tranebær
20 min.
Sandwich med Vesterhavsost og bresaola
Forloren hare med rodfrugter
Kartofler med rygeost
Risotto med stilton
Grove morgenboller
Kyllingesuppe med asparges
Karrysild med æble, rødløg og kapers
15 min.
kylling i kokos-chili sauce
Bankekød med groft grønt
Tips til perfekt flæskesteg
2 t
Mexicansk taco-fyld med tomatrelish
30 min.
Lam i ler som i Marokko
Lammekølle provencale
1 t, 30 min.
Braiserede porrer med tomater og laks.
Laks i krydderlage
Laks med spinat og jordskokker
30 min.
Stegt laks med rejer og estragoncreme
Lagkage med bær
Italienske lammeschnitzler
15 min.
Til top
  • Forside
  • Temaer
  • Artikler
  • Madplan
  • Madleksikon
  • Nyhedsbrev
  • Om
  • Gå til coop.dk
  • OM COOP

  • Ugens aviser
  • Søg job i Coop
  • Vores varer
  • Find butik
  • Alle opskrifter A-Å
  • Forbrugerservice
  • MEDLEM

  • Medlemsfordele
  • Ofte stillede spørgsmål
  • Bliv medlem
  • Medlemsvilkår
  • Privatlivspolitik
  • Medlemsservice
  • MEGET MERE COOP

  • Coop Bank
  • Samvirke
  • Coop Analyse

© Copyright 2025 Coop Danmark A/S

Coop Danmark A/S Roskildevej 65, 2620 Albertslund CVR-nr. 26259495