Gæster til frokost opskrifter
Skinkeschnitzler fra Umbrien
45 min.
Dansk gryde med svesker
45 min.
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
30 min.
Cowboytoast med kylling
Gazpacho
25 min.
Svenske sennepssild
15 min.
Chevre Chaud - salat med pære og gedeost
10 min.
Appelsinsild
15 min.
Enebærsild
20 min.
Svensk sildesalat
20 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Glaserede kæber med selleri
2 t
Råstegt græskar med hurtig harissa og stegt æg
30 min.
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Chili sin carne
Fyldte blæksprutter med svinekød
45 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Børnemadpakke
35 min.
Stegt torsk med ratatouille
40 min.
Rørt laksetatar
20 min.
Mört tykstegsbøf med Risotto vendt i høvlet parmesan og citron