Syltede løg med sort peber

Energiinformation

  • Protein 1.3 g.
  • Kulhydrat 17.7 g.
  • Fedt .2 g.
  • Energifor./ pers 39 kcal
  • Fedtenergi 3 %

Sådan gør du

  • 1

    Pil løgene og skær dem i fine både.

     

  • 2

    Bland eddike, rørsukker, salt og masser af friskkværnet sort peber. Det matcher osten godt, sammen med det sure og det søde.

     

  • 3

    Hæld marinaden over løgene og stil det på køl. Vend bøtten et par gange, indtil sukker og salt er opløst. Der skal ingen opvarmning til – ved denne syltemetode. Sukkeret og saltet opløses langsomt.

     

  • 4

    Efter et døgn er løgene klar.

  • {{recipeDoneText}} Syltede løg med sort peber

Tip

Disse syltede løg er specielt gode til ost, alle slags. Desuden også gode i salater, i sandwich, i hotdogs, på smørebrød og som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ.

Opskriften er udviklet af