Syltede løg med sort peber

Energiinformation

  • Protein 1.3 g
  • Fedt .2 g
  • Kulhydrat 17.7 g
  • Fedtenergi 3 %
  • Energifor./ pers 39 kcal

Sådan gør du

  • 1 Pil løgene og skær dem i fine både.  
  • 2 Bland eddike, rørsukker, salt og masser af friskkværnet sort peber. Det matcher osten godt, sammen med det sure og det søde.  
  • 3 Hæld marinaden over løgene og stil det på køl. Vend bøtten et par gange, indtil sukker og salt er opløst. Der skal ingen opvarmning til – ved denne syltemetode. Sukkeret og saltet opløses langsomt.  
  • 4 Efter et døgn er løgene klar.
  • {{recipeDoneText}} Syltede løg med sort peber

Tip

Disse syltede løg er specielt gode til ost, alle slags. Desuden også gode i salater, i sandwich, i hotdogs, på smørebrød og som tilbehør til kød, fisk og fjerkræ.

Opskriften er udviklet af