Fyldt kalkun med druer i flødesauce opskrifter
Fyldte portobellosvampe med bacon, persille og porre
Aspargestærte
20 min.
Gourministeriet
Hvid pizza med kylling, pancetta og spinat
1 t, 30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Gourministeriet
Tarte Flambée - Flammkuchen
1 t, 30 min.
Sprød rødkål og kylling
10 min.
Braiseret kyllingeoverlår med kartofler og whiskysauce
1 t
Fyldte croissanter med skinkesalat
15 min.
Kalveschnitzel i flødesauce med blandet kål
25 min.
Glaseret kyllingelår med mango og skyr-dip
40 min.
Kyllingebryst med rødbede, løg og kidneybønner
30 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Æggepandekage med kylling, kikærter og kål
15 min.
Sandwich med lammemørbrad, asparges og ramsløg
15 min.
Restemad
10 min.
Stegt andebryst med yoghurt
45 min.
Andelår med cremet flødesauce og kantareller
20 min.
Portebello, feta og kartofler
15 min.
Pandekager med bananer og kokos
20 min.
Gryderet med and og sprøde grøntsager
45 min.
Sprød paneret kylling med cornflakes
30 min.
Saftig andesteg med sovs og stykker af sød kartoffel
4 t
Hønsesalat - Claus Holm
10 min.
Sprød butterdej med krydret oksekød og feta
45 min.