Kylling med gurkemeje og sprøde grøntsager

Kylling med gurkemeje og sprøde grøntsager

Jeg bruger æbleeddike, fordi den har en fin smag og er dejlig rund, selvom den er sur. Vælg gerne en anden dejlig, lys eddike. Opskriften er udarbejdet for Savannah af Louisa Lorang.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}} {{ingredient.name}} {{ingredient.note}}
  • 1 Del kyllingen i 8-12 stykker og brun dem i olie i en stor, varm gryde.
  • 2 Skær løgene i både og hvidløgene i tynde skiver og kom begge dele i gryden.
  • 3 Lad dem sautere med uden at de tager farve.
  • 4 Tilsæt koriander og gurkemeje og derefter eddike.
  • 5 Lad det koge op og tilsæt vand og lad retten simre under låg i 45 minutter, eller til kyllingen er helt mør.
  • 6 Rør i den undervejs og smag til med salt og peber.
  • 7 Kom sukkerærter og babymajs i gryden og lad dem dampe med under låg i 2 minutter.
  • 8 Servér straks toppet med koriander og med ris til.
  • Så er det spisetid! Kylling med gurkemeje og sprøde grøntsager

Tip

Hvis du koger dine fuldkornsris uden salt, forkorter det kogetiden.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier