Taco skaller med ost, oksekød og tomat

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 7 g.
  • Fedt 7 g.
  • Energifor./ pers 465 kcal
  • Fedtenergi 46 %

Sådan gør du

  • 1

    Vend kødet på en varm pande, krydr med salt og peber. 

  • 2

    Pres hvidløget, skær forårsløg i skiver, skær tomater i tern. 

  • 3

    Vend hvidløg, forårsløg og tomater i det stegte kød og lad det stege yderligere et par minutter. 

  • 4

    Lun taco skallerne i ovnen iflg. emballagens anvisning. 

  • 5

    Rør skyr. 

  • 6

    Skyl, tør og hak persille. 

  • 7

    Servering

    Fyld tacoskallerne ved bordet, først med revet ost, herefter kødsaucen, og til sidst skyr og persille.

  • {{recipeDoneText}} Taco skaller med ost, oksekød og tomat

Opskriften er udviklet af