Fritter og urtemayonnaise opskrifter
Fish and chips a la Holm
30 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Grillet dorade med sprøde fritter og kryddersmør
35 min.
Hjemmelavet fish and chips med rørt remoulade
40 min.
Rösti med pålæg
25 min.
Pandestegt laks med sprød spidskål
30 min.
Sprød tomatmad med friteret porre
20 min.
Holms kokkeskole: Pommes frites
15 min.
Pulled pork-burger med fersken og rodfrugtchips
25 min.
Frugtsalat til ost – 2 slags
30 min.
Svinemørbradsmedaljoner med honningbagte porrer og fritteret persille
30 min.
Pommes frites
1 t, 45 min.
Fish’n’chips
1 t
Dampede blåmuslinger med urter og fløde
30 min.
Bøf bearnaise med pommes frites og grønne bønner
2 t
Blød polenta med majs og ost
Honningglaseret svinemørbrad med grove fritter
En god bøf med hjemmelavede grove fritter og avocado-ærtedip
Pølser med grove fritter og urtemayonnaise
45 min.
Cuba Libre
Frisk ærtedip med limesaft
Fransk bøf (chateaubriand) med persillesmør
20 min.
Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder
Portobello burger med gulerod, hummus og sød kartoffelfritter
40 min.