Fritter og urtemayonnaise opskrifter
Fish and chips med tatarsauce, ærtepuré og kartoffelchips
Friturestegt marsbar
20 min.
Vegansk sandwich med friteret tofu
Maki og temaki med barbecued medaljon af svinefilet
1 t
Medaljoner 'Camembert frite'
1 t
Polenta fritter
Moules frites
40 min.
Knoldfritter med sennepsdip
50 min.
Pastinakfritter med dip
Moules frites – muslinger i hvidvinssauce med ovnfritter
Friterede løgringe med panko
20 min.
Kold bearnaise dressing
15 min.
Grøn wok med friterede nudler
25 min.
Gourministeriet
Hjemmelavet estragon mayonnaise
5 min.
Blød polenta med majs og ost
Fish and chips a la Holm
30 min.
Claus Holms kyllingebryst med pommes frites
30 min.
Rosenkål-nuggets med grønkåls-tzatziki og søde fritter
Samosaer med karry og kartoffelfyld
Grillet dorade med sprøde fritter og kryddersmør
35 min.
Hjemmelavet fish and chips med rørt remoulade
40 min.
Rösti med pålæg
25 min.
Pandestegt laks med sprød spidskål
30 min.
Portobello burger med gulerod, hummus og sød kartoffelfritter
40 min.