Kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg

Syrlig purløgsmayo og sprøde ristede løg giver et twist, som klæder den sødlige smag i de første nye kartofler.

Sådan gør du

  • 1 Purløgsmayo: Kom purløg, 1 spsk. mayo, sennep og eddike i en minihakker, og blend det til en lysegrøn pure. Vend pureen i resten af mayoen. Smag til med salt og peber. Sæt mayoen på køl indtil servering.   
  • 2 Del løgene i ringe, og vend dem i hvedemel. Varm olie i en kasserolle, og steg løgene sprøde og gyldne, 2-4 ad gangen. Lad løgene køle af på et stykke køkkenrulle, og drys med salt og peber.   
  • 3 Skær kartoflerne i skiver, og smør evt. rugbrødet med smør. Fordel kartoffelskiver på brødet, og top med purløgsmayo, ristede løg og friske urter.  
  • {{recipeDoneText}} Kartoffelmadder med purløgsmayo og ristede løg

Tip

Brug de friterede løg som tilbehør til kødretter eller som topping på hotdog, fiskefrikadeller, smørrebrød med roastbeef eller en spegepølsemad.

 

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier