Hamburgerryg med vinter coleslaw og ovnbagte rodfrugt fritter

Energiinformation

  • Energi 1618 kJ
  • Energi 385 kcal
  • Protein 33 g
  • Fedt 16 g
  • kulhydrat 23 g
  • Kostfibre 9 g

Sådan gør du

  • 1 Kog hamburgerryggen i vand i ca. 45 minutter på middel varme og lad den trække i vandet i 20 minutter. 
  • 2 Rens og skrub rodfrugterne og skær dem i tynde stænger på langs. Kom dem på en bageplade med bagepapir, vend dem med røget paprika, olie, salt og peber og bag dem i ovnen ved 200° i 45 minutter. 
  • 3 Snit kålen fint. 
  • 4 Rør eddike, mayonnaise, skyr og sennep sammen, vend kålen deri og smag til med salt og peber. 
  • 5

    Anretning

    Anret skiver af hamburgerryggen med rodfrugt fritter og coleslaw. Drys med hakket dild.
  • {{recipeDoneText}} Hamburgerryg med vinter coleslaw og ovnbagte rodfrugt fritter

Tip

Kan også serveres med kogte kålpølser eller røget medister.

Opskriften er udviklet af