Frikadeller og nye kartofler opskrifter
Sauterede gulerødder og rosenkål med persille og citron
Kaffeglaserede herregårdskoteletter
Efterårsgryde med svinekød og nudler.
20 min.
Svenske sennepssild
15 min.
Enebærsild
20 min.
Svensk sildesalat
20 min.
Sildesalat med kartofler, æbler, purløg og peberrod
Bøffer af tyndstegsfilet med lun salat af agurk, kartofler og krydderurter
Krydret oksefars i ovn med chorizopølse, kartofler og spejlæg
Skinkemignon med blommesalsa
45 min.
Grillede kyllingeoverlår med grill-tomater og tzatziki med valnødder
1 t
Letrøget ribbenssteg med asparges, tørrede tomater og grillede kartofler
4 t, 30 min.
Mørbrad Royal med rødvinskogt bacon, terrin af sommerkål og tomater og sauce diable
2 t, 30 min.
Børnemadpakke
35 min.
Grillet oksekød på lakridsrod med gulerødder og sødekartofler
20 min.
Pasta med grillede grøntsager
30 min.
Eksotisk coleslaw
Oksegrydesteg braiseret i mørk øl med hasselnødder og julekrydderier
2 t, 30 min.
Keema
Holms julemørbradgryde
25 min.
Mørbrad Royal med forårssvampe, spidskål og rababerkompot
1 t, 30 min.
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney, salat og spidskål
2 t, 15 min.
Klassisk flæskesteg med tilbehør
1 t
Estragon mayonnaise