Franskbrød 4 stk. af 2 kg mel opskrifter
Stegt fisk med krydderurtecreme, stenbiderrogn og lynstegt kål
Ovnstegt and med porrer
3 t, 30 min.
Fyldte artiskokbunde med serranoskinke
45 min.
Æggekage med bælgfrugter og kødrester
45 min.
Pandestegt indbagt pizza med barbeque, skinke og ost
1 t
Tomatsuppe til 3 forskellige retter
1 t
Portobello svampe med ris, grønkål og frisk chili
30 min.
Æggeruller med ris, æbler og squash
15 min.
Sprøde filoruller med kødsovs, feta og oliven
30 min.
Braiseret lammeskank med gule ærter og jordskok
2 t, 10 min.
Kyllingesuppe med salat af grønkål, rødbede og æble
2 t, 15 min.
Claus Holms kokkeskole: Mørbrad - afpudsning og udskæring
Tapas - 4x squash
25 min.
Ægge-soufflé med krydderpølser
30 min.
Gratineret fennikel med citron og olivenolie
30 min.
Hjemmelavet fish and chips med rørt remoulade
40 min.
Sprøde, indbagte grøntsager med torskerogn
45 min.
Skaldyrssalat med krebsehaler, laks og rejer
20 min.
Bagel med røræg og bacon
20 min.
Salat med æg og søde kartofler
30 min.
Pizza med friske tomater og gorgonzola
30 min.
Brødsalat med tomater, rødløg og frisk mozzarella
15 min.
Sprøde fiskefrikadeller med hjemmerørt remoulade
45 min.
Hurtig: Fiskefrikadeller
20 min.